Main content

Service

De ondersteuning van FC Touch is gratis. Het maken van een digitaal magazine, website of app gaat immers niet zonder slag of stoot. Gelukkig kunt u vertrouwen op de helpende hand van FC Touch.

Lees meer

Sluit

Partner in digitale communicatie

Het maken van een digitaal magazine, website of app is niet eenvoudig. Zeker de eerste keer is een stuk lastiger dan het maken van een print-magazine. Naast de content en de opmaak dient u ook rekening te houden met interactie, techniek, ondersteuning van devices en browsers, SEO, enz. FC Touch is al jarenlang dé expert op het gebied van digitale publicaties. Wij kunnen u dan ook als beste ondersteunen bij uw problemen en u van te voren wijzen op mogelijke valkuilen. We helpen u vanaf concept en strategie, via art direction en implementatie, tot techniek en conversie. Wilt u meer weten over hoe wij u terzijde staan in het maken van effectieve digitale communicatie? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. 

Eén aanspreekpunt

Klantvriendelijkheid is een van onze kernwaarden. We doen er dan ook alles aan om te zorgen dat uw communicatietraject zo soepel mogelijk verloopt. En daar hebben we ook de beste papieren voor. Omdat wij alle facetten van techniek en communicatie in eigen huis hebben, kunnen we uw problemen oplossen zonder u naar andere partijen te moeten verwijzen. FC Touch bouwt zelf de software die we gebruiken voor het maken van magazines, websites en andere digitale uitingen. Mocht u speciale wensen hebben die nog niet mogelijk zijn, dan kunnen wij voor u aan de slag om dit aan ons systeem toe te voegen.

Hoe FC Touch u helpt

Wij hebben allerlei klanten die onze expertise inzetten op die gebieden waar ze dat goed kunnen gebruiken. Al deze klanten bieden we onze support op maat. Staat u nog helemaal aan het begin van uw digitaal traject? Dan kunnen wij u helpen met concept en strategie. Bent u al veel verder en heeft u alleen hulp nodig bij de lastigste browserproblemen? Dan staan onze technische mensen klaar om in de moeilijkste problemen te duiken. En natuurlijk bieden we ook alles daartussenin.

Training

FC Touch verzorgt trainingen op maat. Tijdens de trainingen maakt u kennis met de vele mogelijkheden van de FC Touch Software. De training is direct effectief en toepasbaar omdat we de cursisten laten werken met cases die bij hun opdrachtgevers actueel zijn. Na afloop reiken wij een certificaat uit. 

Lees meer

Sluit

MagStream PRO basic

De basis training
Tijdens de basistraining krijgt u een introductie in het gebruik van MagStream PRO en het publiceren van interactieve digitale publicaties. U leert hoe de belangrijkste functies werken. Na de training weet u alles wat u nodig heeft om uw eerste publicaties te maken.


Benodigde voorkennis
Wilt u deze training volgen? Dan is standaard ervaring met ontwerpprogramma’s gewenst, maar niet verplicht. Kennis van Adobe InDesign is bijvoorbeeld een goede voorbereiding.

Uitgebreide interactie (PRO)

MagStream PRO gevorderdentraining

In deze aanvullende training leert u de fijne kneepjes van MagStream PRO. Wij laten u alle mogelijkheden zien die u nodig heeft voor het maken van publicaties met een ‘wow factor’. Ook leert u hoe u ze kunt combineren om tot verbluffende resultaten te komen.


Benodigde voorkennis

Voor het volgen van deze training is is ruime ontwerpervaring nodig. De basistraining voor MagStream PRO is vereist.

Art Direction

Interactieve Art Direction

Deze training is voor art directors en designers en heeft de vorm van een workshop. Een Art Director heeft bij interactieve digitale publicaties veel meer mogelijkheden dan bij print. Onze Art Director neemt eerst globaal de mogelijkheden en beperkingen van interactieve digitale communicatie met u door. Daarna pakken jullie samen een concrete case aan.

Overige trainingen

NXT Training

We zijn druk met het ontwikkelen van een trainingsprogramma voor NXT, we hopen deze medio 2014 gereed te hebben.


CXP / FWD training

CXP en FWD zijn hele specifieke oplossingen voor onze klanten, hiervoor zijn geen standaardtrainingen beschikbaar maar stellen wij, samen met u, de training per oplossing samen.


Herhalingstraining

Heeft u al eens een training gevolgd maar behoefte aan een korte/snelle updatetraining om informatie weer naar boven te halen of om bijgepraat te worden over de nieuwe mogelijkheden binnen uw FC Touch-product? Neem dan contact met ons op voor een herhalingstraining.

Van print naar digitaal workshop

Transitie workshop

Tijdens deze workshop begeleiden wij u in een aantal sessies bij de transitie van een printpublicatie naar een interactieve digitale publicatie. Dit is niet alleen een technische kwestie; het nieuwe medium biedt nieuwe mogelijkheden maar heeft ook beperkingen. Wij hebben al veel klanten geholpen om die transformatie succesvol te doorstaan.