Vorige

Terug naar boven

Main content

Veed: voer voor YouTube generatie

FC TOUCH

YouTubers zijn de sterren van nu. FC Klap, FC Touch en VEED spelen daar op in met VEED, een nieuw fysiek en digitaal tijdschrift. VEED is een tv-gids 2.0 voor jongens en meisjes tussen de 9 en 15 jaar. De app gidst de lezers door de wereld van YouTube, series en tv.

Welke talentvolle YouTubers moet je in de gaten houden? Wat is de vetste hit op Netflix? VEED selecteert de leukste, gekste en meest opvallende content, zoals een fotoshoot met de Gierige Gasten in het luxueuze Amstel Hotel onder het motto ‘De Gierige Gasten strooien met geld’. VEED is bekend van VEED Festival en de VEED Awards, de YouTube-prijzen die vorig jaar voor het eerst zijn uitgereikt. Uitgeverij FC Klap, de printbroer van FC Touch, geeft het magazine uit, FC Touch maakt de digitale vertaalslag met veel ruimte voor vlogs.

Tags

Related

Deel met vrienden

X

Lees de voorwaarden

Bedankt.

Deze blogpost is gedeeld met jouw vrienden

ga terug en deel nog een keer

Het versturen van de e-mail gebeurt op eigen initiatief van de gebruiker / afzender en de website stelt hier geen beloning tegenover voor afzender of ontvanger.

MagStream zal de e-mailadressen en andere persoonsgegevens niet gebruiken of bewaren voor andere doelen dan het eenmalig verzenden van het bericht namens de afzender.

ga terug en deel