Vorige

Terug naar boven

Main content

Duurzaamheid is de nieuwe norm

FC TOUCH

MagStream is partner van MVO Nederland. Dat vullen we op verschillende manieren in. Zo draaien al onze projecten op gecertificeerde groene servers. Maar ook de overstap van offline naar online heeft een enorm positief effect op het milieu. Denk aan de vermindering van CO2­uitstoot omdat we besparen op papiervervaardiging, drukken, transport en verscheping van afval et cetera. Daarnaast ondersteunt MagStream de internationale beweging MasterPeace, voor wie we werken aan de ontwikkeling en verdieping van hun digitale publicaties.

De ontwikkelingen in duurzaamheid gaan in rap tempo. Kijk maar naar de markt in energie, de CO2-reductie, de autobranche, de foodindustrie, kleding, bouwen, transport en ga zo maar door. Opvallend nog steeds is dat duurzaam ondernemen een marktgedreven noodzaak is om bedrijven voor te bereiden op een gezonde en betere toekomst.

De digitale ontwikkelingen zijn onoverkomelijk. Tablets, mobiel en internet zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Ze verbinden ons 24/7 met elkaar waardoor we optimaal in een seconden op de hoogte zijn van alles wat er beweegt, gebeurt en leeft. Is papier of print dan nog van deze tijd? Mijn antwoord hierop is een duidelijk NEE! Uiteraard blijven we print gebruiken om te communiceren en zeker in combinatie met online. Meegaan met de tijd betekent tijd maken voor innovaties en print anders inzetten om mensen te bereiken.

Deze transformatie naar duurzaamheid, samenwerking en vernieuwde economische bedrijfsbelangen draag je uit door gerichte communicatie. Communicatiehangt ook nauw samen met duurzaam innoveren en implementeren. Duurzaamheid is de nieuwe norm, de kernwaarden voor je bedrijfsvisie. Gerichte communicatie intern en extern is nodig om duurzaamheid uit te ademen.

Tags

KERNWAARDEN MVO DUURZAAM INNOVEREN 24/7 GECERTIFICEERDE GROENE SERVERS

Related

Deel met vrienden

X

Lees de voorwaarden

Bedankt.

Deze blogpost is gedeeld met jouw vrienden

ga terug en deel nog een keer

Het versturen van de e-mail gebeurt op eigen initiatief van de gebruiker / afzender en de website stelt hier geen beloning tegenover voor afzender of ontvanger.

MagStream zal de e-mailadressen en andere persoonsgegevens niet gebruiken of bewaren voor andere doelen dan het eenmalig verzenden van het bericht namens de afzender.

ga terug en deel