Vorige

Terug naar boven

Main content

Revalidatie Magazine: eigentijds en economisch

FC TOUCH

Revalidatie Nederland is de vereniging van revalidatie-instellingen. Deze koepel biedt een ledenplatform, behartigt belangen en initieert beleidsontwikkeling bij onderwerpen als transparantie van kwaliteit en informatievoorziening. Dankzij die professionele ondersteuning kunnen leden zich richten op de kern: het verlenen – en voortdurend verbeteren – van revalidatiezorg. Alle revalidatiecentra in Nederland zijn lid, net als drie zelfstandige behandelcentra. Goed nieuws: ook steeds meer ziekenhuizen sluiten aan.

Intussen is Revalidatie Nederland uitgegroeid tot landelijk dekkend netwerk, waar jaarlijks zorg wordt geboden aan zo’n 90.000 patiënten. In de branche werken bijna 9.000 mensen. Sinds december 2015 verzorgt FC Touch opmaak en publicatie van het digitale Revalidatie Magazine en de nieuwsbrief. Het magazine is bereikbaar via desktop en mobiele devices. Zo speelt Revalidatie Nederland in op de moderne communicatietrend: duurzaam, eigentijds en economisch.

Tags

Related

Deel met vrienden

X

Lees de voorwaarden

Bedankt.

Deze blogpost is gedeeld met jouw vrienden

ga terug en deel nog een keer

Het versturen van de e-mail gebeurt op eigen initiatief van de gebruiker / afzender en de website stelt hier geen beloning tegenover voor afzender of ontvanger.

MagStream zal de e-mailadressen en andere persoonsgegevens niet gebruiken of bewaren voor andere doelen dan het eenmalig verzenden van het bericht namens de afzender.

ga terug en deel