Vorige

Terug naar boven

Main content

FC Touch, partner in digitale communicatie

FC TOUCH

Door Noëlle van Eijk

FC Touch brengt communicatie digitaal tot leven. Dat doen we met innovatieve software waarmee we digitale communicatieoplossingen bieden.

Door mee te denken over de manier waarop je het best kunt inspelen op het veranderende mediagebruik: over de transitie van offline naar online, over het meest geschikte medium om uw boodschap over te brengen en over hoe dat eruit moet zien (design).

FC Touch biedt dus meer dan software. U kunt bij ons ook terecht voor voor strategisch advies en online marketing. We hebben ons door de samenwerking met nieuwe partners ontwikkeld tot een fullservicebureau en beschikken over een professioneel en toegewijd team van online experts.

FC Touch richt zich nu ook op de internationale markt. We verleggen onze grenzen en gaan internationale communicatieafdelingen binnen concerns, bureaus en bedrijven helpen met vraagstukken als: Hoe bereiken we onze doelgroepen? Via welke kanalen doen we dat en welke strategieën passen we toe?

FC Touch is partner van MVO Nederland. Dat vullen we op verschillende manieren in. Zo draaien al onze projecten op gecertificeerde groene servers. Maar ook de overstap van offline naar online heeft een enorm positief effect op het milieu.

Denk aan de vermindering van CO2-uitstoot omdat we besparen op papiervervaardiging, drukken, transport en verscheping van afval et cetera. Daarnaast ondersteunt FC Touch de internationale beweging MasterPeace, voor wie we werken aan de ontwikkeling en verdieping van hun digitale publicaties.

Tags

SOFTWARE MASTERPEACE FULLSERVICEBUREAU TRANSITIE

Related

Deel met vrienden

X

Lees de voorwaarden

Bedankt.

Deze blogpost is gedeeld met jouw vrienden

ga terug en deel nog een keer

Het versturen van de e-mail gebeurt op eigen initiatief van de gebruiker / afzender en de website stelt hier geen beloning tegenover voor afzender of ontvanger.

MagStream zal de e-mailadressen en andere persoonsgegevens niet gebruiken of bewaren voor andere doelen dan het eenmalig verzenden van het bericht namens de afzender.

ga terug en deel