Vorige

Terug naar boven

Main content

FC Touch: focus op oplossingen

FC TOUCH

Door Noëlle van Eijk

Onze website heeft een complete metamorfose ondergaan en ook op het gebied van innovatie hebben wij niet stilgezeten. We zien de behoeftes van onze klanten en de digitale communicatiemarkt snel veranderen.

Om daar op in te spelen verlegt FC Touch de focus van het maken van digitale publicaties naar het bieden van digitale communicatieoplossingen. Dat betekent dat we ons huidige productaanbod doorontwikkelen en tegelijkertijd ook nieuwe producten aanbieden. We brengen in kaart wat de klantdoelstellingen zijn en welke devices we kunnen inzetten om de content optimaal te verspreiden.

Wat vertel je op welk moment?

2013 stond in het teken van het doorontwikkelen van de FC Touch Software voor digitale publicaties met nieuwe features in de versies 1.9, 2.0 en 2.1.

Daarnaast ontwikkelden we CXP (Content eXperience Platform) voor ABN Amro en Arcadis, DPP (Dynamic, Personalized, Publishing) voor onder meer Booking.com, een Android app voor Roompot Vakanties, een mailingtool én een 360graden app. Ook de user interface heeft een restyling ondergaan. Vol trots lanceren we nu NXT; vast opgezette templates voor een eenvoudige opmaak voor digitale publicaties. Hierdoor kunnen we ons breder in de markt positioneren en maken we FC Touch Software toegankelijker voor alle gebruikers.

Eén ding verandert echter niet: ons team dat met kennis en passie zorgt voor mooie concepten, high-end designs, technische realisatie, strategieën en dat ieder probleem voor u oplost.

Ook maken we nog steeds overheerlijke cappuccino's!

Tags

DUURZAAM METAMORFOSE CAPPUCCINOS

Related

Deel met vrienden

X

Lees de voorwaarden

Bedankt.

Deze blogpost is gedeeld met jouw vrienden

ga terug en deel nog een keer

Het versturen van de e-mail gebeurt op eigen initiatief van de gebruiker / afzender en de website stelt hier geen beloning tegenover voor afzender of ontvanger.

MagStream zal de e-mailadressen en andere persoonsgegevens niet gebruiken of bewaren voor andere doelen dan het eenmalig verzenden van het bericht namens de afzender.

ga terug en deel