Vorige

Terug naar boven

Main content

KNLTB kiest voor service van FC Touch

FC TOUCH

Een tennisevenement volgen door mee te spelen of als supporter op de tribune te kruipen is een leuke hobby. Maar wat als je elders bent en toch op de hoogte wilt blijven van de actuele score? Dan download je gewoon de evenementen-app! De KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond) koos voor de service van FC Touch…

Voor evenementen als het Nederlands Jeugd Kampioenschap, Fed Cup of Davis Cup componeert de bond een programmaboekje. FC Touch maakt de vertaalslag naar een compact digitaal magazine, zodat tennisfans via hun mobiele telefoon of tablet (zowel iPad als Android) op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen. Handig. Zo scoort de KNLTB via FC Touch. At your service!

Tags

Related

Deel met vrienden

X

Lees de voorwaarden

Bedankt.

Deze blogpost is gedeeld met jouw vrienden

ga terug en deel nog een keer

Het versturen van de e-mail gebeurt op eigen initiatief van de gebruiker / afzender en de website stelt hier geen beloning tegenover voor afzender of ontvanger.

MagStream zal de e-mailadressen en andere persoonsgegevens niet gebruiken of bewaren voor andere doelen dan het eenmalig verzenden van het bericht namens de afzender.

ga terug en deel