Vorige

Terug naar boven

Main content

ING gelooft in sCOOp

FC TOUCH

Binnen ING maken drie verschillende afdelingen dankbaar gebruik van het FC Touch CXP (Content eXperience Platform) voor hun interne communicatiebehoefte. Zo heeft FC Touch het nieuwsplatform ‘sCOOp’ gebouwd voor de CCO’s wereldwijd. Zij benutten het portaal als platform voor online kennisdeling en assisteren ING medewerkers/collega's over de hele wereld ermee bij hun dagelijkse werkzaamheden.

sCOOp staat vol achtergrondinformatie en verschaft de internationale gemeenschap praktische content, de laatste wijzigingen en best practices om te delen. FC Touch levert techniek, support en design op maat in de nieuwste huisstijl en we draaien onze hand niet om voor een rebranding. Groot voordeel van het gebruiksvriendelijke CMS achter dit platform is dat de content op ieder gewenst moment worden aangepast of aangevuld door iedereen binnen ING.

Tags

Related

Deel met vrienden

X

Lees de voorwaarden

Bedankt.

Deze blogpost is gedeeld met jouw vrienden

ga terug en deel nog een keer

Het versturen van de e-mail gebeurt op eigen initiatief van de gebruiker / afzender en de website stelt hier geen beloning tegenover voor afzender of ontvanger.

MagStream zal de e-mailadressen en andere persoonsgegevens niet gebruiken of bewaren voor andere doelen dan het eenmalig verzenden van het bericht namens de afzender.

ga terug en deel