Vorige

Terug naar boven

Main content

AVROTROS op alle platformen

FC TOUCH

Webbased, Android, IOS en sinds kort ook mobiel: AVROTROS informeert de achterban in het ledenmagazine Uit en Thuis. Sinds de twee onafhankelijke omroepen zijn gefuseerd tot één sterk merk communiceert AVROTROS ludieke lezersacties op diverse platformen.

Naast een traditioneel tijdschrift, netjes op de mat bij de mensen thuis, heeft AVROTROS ook voor de digitale varianten gekozen. Want wat is er nu leuker als professioneel radio- en tv-bedrijf dan een ledenavond van Jan Smit in Ahoy te ondersteunen met een swingende clip? Of het Wie is de Mol?-spel interactief te ondersteunen. Het kan! FC Touch maakt het mogelijk. Aanvankelijk alleen als webversie en op de iPad (IOS), maar intussen ook op alle Android-devices en nu dus ook op de mobiel.

Tags

Related

Deel met vrienden

X

Lees de voorwaarden

Bedankt.

Deze blogpost is gedeeld met jouw vrienden

ga terug en deel nog een keer

Het versturen van de e-mail gebeurt op eigen initiatief van de gebruiker / afzender en de website stelt hier geen beloning tegenover voor afzender of ontvanger.

MagStream zal de e-mailadressen en andere persoonsgegevens niet gebruiken of bewaren voor andere doelen dan het eenmalig verzenden van het bericht namens de afzender.

ga terug en deel