Vorige

Terug naar boven

Main content

What's NXT?

TECH

Door Alex Bos

Als papieren magazines te duur zijn of niet meer voldoen, wat kun je dan? Een digitaal interactief magazine ligt niet altijd binnen ieders budget.

In gesprekken met klanten en partners kwam ik op een set aan wensen:

  • Een mooi digitaal magazine maken:      
  • op basis van templates, eventueel klant specifiek ontworpen
  • eenvoudig in te vullen door mensen zonder design ervaring
  • korte doorlooptijd
  • beperkte kosten per publicatie

Binnen FC Touch kostte het geen moeite om elkaar ervan te overtuigen dat wij hiermee veel mensen happy zouden kunnen maken. Zet de programmeurs en de designers van FC Touch in één kamer met zo’n set aan wensen en de ideeën buitelen over elkaar heen. Heerlijk!

Geheel in deze tijdgeest hebben wij daarop een basale opzet gemaakt en dit op voorhand met enkele klanten en partners besproken. Dit resulteerde meteen in 3 beta-testers die de rest van het ontwikkelingstraject met ons mee beleefden.

Het is nu slechts enkele maanden verder en we lanceren NXT. Een oplossing om op basis van templates snel en eenvoudig een mooi digitaal magazine te kunnen creëren.

NXT magazines werken op alle desktop en laptop computers en op alle tablets. Ze werken namelijk op Android, Windows en iOS en zijn een allemansvriend van Firefox, Chrome, Safari en Internet Explorer. Er wordt ook gewerkt aan een mobiele versie.

Designers DNA is niet noodzakelijk en je kan er zonder opleiding mee aan de slag. Kies uit templates, voeg teksten, plaatjes en video’s toe en publiceer je eigen magazine meteen online.

Vergeleken met andere FC Touch producten zijn de mogelijkheden van NXT wat beperkt, maar dat is juist een heel sterk punt. Met NXT kun je snel en kosten efficiënt beginnen. Wellicht groei je later door naar PRO of je bent de komende jaren happy ‘as it is’ we zien later wel ‘what’s NXT’.

Tags

DNA TEMPLATES WHAT IS NXT

Related

Deel met vrienden

X

Lees de voorwaarden

Bedankt.

Deze blogpost is gedeeld met jouw vrienden

ga terug en deel nog een keer

Het versturen van de e-mail gebeurt op eigen initiatief van de gebruiker / afzender en de website stelt hier geen beloning tegenover voor afzender of ontvanger.

MagStream zal de e-mailadressen en andere persoonsgegevens niet gebruiken of bewaren voor andere doelen dan het eenmalig verzenden van het bericht namens de afzender.

ga terug en deel