Main content

Wat wij doen

Wij ontwikkelen digitale communicatieoplossingen zoals interactieve magazines, news portals, apps en interactieve digitale tools voor alle soorten communicatie: van interne tot business to business en business to consumer.

Lees meer

Sluit

Interactieve publicaties

Interactieve digitale publicaties zijn bij uitstek geschikt voor de dynamische presentatie van onder meer disruptive content. Maar digital story telling komt het best tot zijn recht als je de interactie efficiënt en gemakkelijk in kunt zetten. Daarom begeleiden wij de creatie van het magazine van redactionele brainstorm, concept en ontwerp, de technische realisatie en usability testing tot en met lezersonderzoeken, SEO-rapporten en advies. 

Je moet de lezer eerst verleiden voordat hij betrokken raakt. Vraag jezelf af waarmee je de aandacht van de doelgroep kunt trekken.

Content Portals

Wilt u vaak communiceren met de doelgroep en het liefst via mobiel? Dan is een digitale publicatie of content portal gebaseerd rond een variatie aan templates een goede oplossing. We ontwikkelen voor een aantal typen content een template, dat we breed kunnen inzetten in het communicatietraject. Heeft mobiel de prioriteit, dan ontwerpen wij dat eerst en creëren daarna extra beleving voor tablet en desktop.

News portals en digitale magazines die zijn gebaseerd op een set dynamische templates hebben de optimale lay-out voor mobiel. Als mobiel het belangrijkst is in uw strategie dan is dit onze oplossing.

Apps en digitale tools

Het DesignLab van FC Touch ontwikkelt ook tools en apps die een specifiek doel dienen. Bijvoorbeeld een productenkiezer die een klant zowel thuis als in de winkel ondersteunt met een aankoop. Maar ook: polls, quizzen en typetests, foto-uploadtools, Facebook ‘like’-functionaliteit, ‘eens-oneens’-stellingen en feedbackformulieren met live feed en make-a-postertools.

Hoe creëer je betrokkenheid bij de doelgroep? Zorg voor relevante, interactieve en vermakelijke content.

Digitale strategie

FC Touch ondersteunt de ontwikkeling van digitale stategie. We baseren ons daarbij op de behoeftes van de eindgebruiker en gedegen onderzoek. Wij geven advies en begeleiding op het gebied van digitale transformatie, bijvoorbeeld van print naar digitaal, campagnestrategie, productstrategie en service design.

Lees meer

Sluit

Belang van digitale strategie

Een strategie kan uw communicatie op alle (digitale) platformen samenbrengen in één duidelijk plan. Zonder digitale strategie is er geen richting en bestaat de mogelijkheid dat de investering een tegenvallend resultaat oplevert. Een digitale strategie is dus belangrijk voor elk succesvol online communicatie- of marketingtraject.

Een strategie helpt bij het identificeren van uw klanten, wat uw klanten van u willen horen, hoe deze boodschap overgebracht wordt, hoe de effectiviteit van uw communicatie gemeten wordt en wat het vervolg is.

Hoe helpen wij?

Een strategie geeft u controle over uw communicatieproject. U weet waarschijnlijk genoeg om de hoofdlijnen van een digitale strategie op te zetten. Wij helpen u om wat dieper te graven door veel vragen te stellen. Daarna verzamelen we alles in een overzichtelijk document. Verder kunnen wij samen met u de digitale strategie en uw offline uitingen, zoals print, optimaal op elkaar afstemmen.

Als u weet hoe uw doelgroep omgaat met verschillende online strategieën, heeft u een benchmark waartegen u nieuwe oplossingen kunt gaan meten. Benut deze kansen en experimenteer.