Main content

Corporate story

Onze geschiedenis in een notedop:
Ooit begonnen als  beeldbewerker en nu een volwaardige partner in digitale communicatie.

Lees meer

Sluit

Korte geschiedenis

FC Touch. Zo heet de krachtenbundeling van voorheen Innotouch (de totaaloplossing voor digitale publicatie op tablets) met FC Klap. Dit Hilversumse mediabedrijf, opgericht door Rob & Erik Klap, combineert redactie met vormgeving, traffic en sales en maakt sinds 1999 media op maat: voor opdrachtgevers en de eigen uitgeverij. Bij de zoektocht naar een toegankelijke vertaalslag van techniek naar digitale inhoud werden we aangenaam verrast door de ervaring en expertise van Rudolf Wolterbeek-Muller en zijn team professionele programmeurs. Die samensmelting vormde de opmaat voor FC Touch.

Binnen FC Touch vloeien de werelden van techniek en inhoud harmonieus samen. Nieuwe publicaties digitaal uitgeven was nog niet eerder zo eenvoudig. Fraai, helemaal van deze tijd en commercieel interessant. Bestaande uitgaven worden snel en flexibel geoptimaliseerd, voor iOS, Android, webbased of mobiel.

Partner in digitale communicatie

Sinds eind 2015 heeft FC Touch zich ontfermd over MagStream, opgericht in 2005, met als specialisme ImageBank en MagStream Pro voor digitale publicaties. Mede door de komst van Noëlle van Eijk in 2011 heeft het bedrijf zich breder gespecialiseerd in de ontwikkeling van tools voor digitale communicatie oplossingen. Dit betekent dat we ook deze geavanceerde multimedia web-applicaties onder het productportfolio van FC Touch kunnen scharen. Dankzij die krachtenbundeling én onze innovatieve software kunnen we online op alle wensen en boodschappen van opdrachtgevers inspelen. FC Touch heeft nu een vestiging in Den Haag en Hilversum.

Onze mensen

Mensen maken het verschil.

Ons toegewijde team bestaat uit een interessante mix van technici, creatievelingen, meedenkers en doeners.

Lees meer

Sluit

Erik Klap

Chief Creative Officer

Als oprichter van FC Klap is Erik Klap één van de initiatiefnemers van het digitale zusterbedrijf FC Touch. Bij FC Touch is DGA Erik vooral verantwoordelijk voor marketing, PR en acquisitie. “Media op maat is onze ondertitel. Rake communicatie, daar draait het om. We zijn met onze prachtige productportfolio in staat om op elke communicatievraag in te spelen en passend binnen budget digitaal maatwerk te realiseren.” Als vader van dochter Bai staat Erik, gek op golf, muziek en voetbal, graag langs de lijn bij het hockeyveld.

Rob Klap

Chief Executive Officer

Bij FC Touch geeft Rob leiding aan het team waar wensen en behoeften van de klanten creatief en innovatief ontwikkeld en geproduceerd worden. “Zusterbedrijf FC Klap heeft een rijke orderportefeuille maar dar werken we toch meer met en voor de traditionele media. Door de groeispurt van FC Touch in productinnovaties en klanten kunnen we voor elk bedrijf een passende oplossing bieden”. Naast FC Touch en FC Klap naar grote hoogte stuwen, hoopt Rob ooit nog meer tijd vrij te kunnen maken voor gezin en vrienden. En als dat kan in een wereld waar we wat liever voor elkaar zijn, is zijn paradijs nabij. Voor wie ben jij vandaag lief geweest?

Rudolf Wolterbeek Muller

CTO

Als architect van het technisch team is Rudolf Wolterbeek-Muller het digitale geweten van FC Touch. Zijn oplossingsgerichte brein staat garant voor 

een toegankelijke vertaalslag van techniek naar inhoud en gebruiksvriendelijke functionaliteit. Als DGA en founder van FC Touch kan Rudolf bogen op een rijke praktijkervaring in mobiele games, video games, speldesign én ontwikkeling. De expertise van Rudolf en zijn team professionele programmeurs sluit aan bij de wensen van nu en morgen; bestaande (of nieuwe) uitgaven worden snel en flexibel geoptimaliseerd voor Ios, Android, webbased of mobiel. Rudolf is gelukkig getrouwd, vader van twee puberende zoons, woont in mediastad Hilversum en is gek op gadgets.

Raymond Geurtsen

Account Manager

Raymond heeft ruime ervaring opgedaan in de grafische branche. Na 17 jaar was de vertaling van print naar digitaal een logische vervolgstap. Het samen met een relatie uitwerken van communicatie projecten blijft inspirerend. Een leuke bijkomstigheid is dat een digitaal magazine niet op zichzelf hoeft te staan, maar dat een klant kiest voor een multimediale insteek; via digitaal én print. Raymond is sinds 2002 de trotse vader van een tweeling. Zaterdag is de mooiste dag van de week. Eerst langs de lijn bij de teams van zijn zoons en daarna zelf een balletje trappen.

Michael van der Schuyt

Project Manager

Tijdens zijn studie Rechten begon het digitale avontuur als een veredeld bijbaantje, maar intussen is Michael van der Schuyt niet meer weg te denken uit het team. De reislustige Amsterdammer is fulltime aan de slag bij FC Touch. Als allround projectmanager is hij de spin in het web en schakelt soepel tussen programmeurs, designteam en klanten. Michael pendelt veelvuldig tussen Den Haag en Hilversum om van alle lopende FC Touch-projecten op de hoogte te zijn.

Sebastiaan Traas

Designer

Sebas: visual designer met speciale focus op usability en copywriting. Typografie-liefhebber en NAC-fan. Fernandes Rood stroomt door de aderen op Champions League-avonden. Espresso in een voorverwarmd kopje is noodzaak bij het ontwerpen van stijlvolle en duurzame designs. Nieuwsgierig van aard, dus de waarom-vraag is mij zeer lief!  

Timothy Beiten

Technical Team Lead

Timothy is software developer en medeontwikkelaar van onder andere MagStream PRO en CXP. Hij is nieuwsgierig van nature en verdiept zich graag in nieuwe technologieën.

Elke dag tuft deze gamer in hart en nieren op de brommer naar zijn werk. Thuis speelt Timothy met veel plezier met zijn kids.

Wouter van Veen

Front End Developer

Wouter is van huis uit grafisch vormgever die zijn aversie tegen het web opzij zette en zich heeft ontwikkeld tot een creatieve en innovatieve front end developer. Hij deelt zijn kennis graag en geeft dan ook demo's en trainingen aan klanten die hij ook begeleidt tijdens het opzetten van de nulnummers.

Resellers

De kracht van onze oplossingen zit in hun creativiteit.
Onze resellers weten precies wat er mogelijk is en met hen komt u tot de optimale publicatie.

Lees meer

Sluit

Partners in oplossingen

FC Touch werkt samen met een netwerk van partners. Dit zijn organisaties die gespecialiseerd zijn in het oplossen van communicatie- of marketingvraagstukken. Zij helpen u producten van FC Touch in te zetten in uw strategie.

Om te bepalen welke partner het best past bij uw uitdaging, bespreken we graag uw situatie en wensen. Zaken als specialisatie, portfolio en regio kunnen de keuze namelijk beïnvloeden.

Is uw creatieve partner nog geen reseller van FC Touch? Dan kunnen wij hen trainen en ondersteunen bij het maken van uw publicaties in FC Touch.

Werken bij FC Touch

Er zijn op dit moment geen vacatures. Wij zijn wel altijd op zoek naar getalenteerde freelance ontwerpers, developers, marketeers, fanaten, uitslovers, diepgravers, internationale spionnen en noem maar op. Stuur ons even een berichtje ...